Uutiset

Uudet tuulet puhaltavat

Maaliskuun 2018 alussa Y-tunnuksemme muuttui liiketoimintakaupan myötä ollen nyt 1718194-4. Osoitetietomme säilyivät entisinä.

20-vuotis juhlavuosi 2016

Yrityksemme täytti maaliskuussa jo 20-vuotta! Tämän kunniaksi meillä on erilaisia kampanjoita vanhoille ja uusille asiakkaillemme. Varmistathan Yhteydenottosivumme kautta, että sähköpostisoitteesi on postituslistallamme.

Virustorjuntaa kuukausiveloituksella

Meiltä saat F-Securen virustorjunta- ja palomuuriohjelmistot myös kuukausiveloituksella jatkuvalla sopimuksella ja vapaudut täten yllättäen päättyvistä vuosilisensseistä.

MicroSoftUpdate

MicroSoftin kuukausittaiset tietoturvapäivitykset ovat ladattavissa Windows Updatesta aina kuukauden toisena keskiviikkona. Tarkista samalla myös Officesi ajantasaisuus. Lataamalla itsellesi MicroSoft Updaten päivityssivuilta, saat samalla automaattisesti sekä Windows- että Office-päivitykset. Muista myös asentaa lataamasi tai koneesi automaattisesti hakemat päivitykset!

FL-Net

Tarjoamme tietoliikennepalveluita Finlaysonin alueella yhdessä yhteistyökumppanimme Contrasecin kanssa. Lisätietoja saat osoitteesta www.FL-Net.fi